Current track

Title

Artist

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ


Επίσημο: Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης ο Στράτος Κοντός

16/05/2023

Ο Στράτος Κοντός με Δελτίο Τύπου που έστειλε σήμερα, ανακοινώνει και επίσημα την κάθοδο του στις επόμενες εκλογές και θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Ξάνθης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την κάθοδο του:

Ξάνθη, 16/05/2023

Είναι κοινή πεποίθηση ότι διανύουμε μια κοινωνικά και πολιτικά φορτισμένη εποχή. Τα εκλογικά ορόσημα του επικείμενου εξαμήνου, από τις εθνικές έως τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, έχουν αξία μόνο εάν αποτελέσουν εφαλτήριο για τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, για την ανάταξη των τοπικών κοινωνιών μας, για την αντιστροφή του κλίματος απαξίωσης της ελληνικής περιφέρειας και των υγιών δυνάμεων που ζουν και δραστηριοποιούνται σε αυτήν.

Πίστευα ανέκαθεν και συνεχίζω ακράδαντα να πιστεύω ότι η Αυτοδίοικηση είναι το φυσικό πεδίο όπου τέτοιες δυνάμεις αναπτύσσονται δημιουργικά, εκφράζονται ειλικρινά, συνεργάζονται αρμονικά και υπερβαίνουν τις διαχωριστικές γραμμές τους για το καλό του τόπου.

Φίλες και φίλοι,

Τέσσερα χρόνια πριν, αποφασίσαμε με την σύζυγο μου και τα τρία μας παιδιά να εγκατασταθούμε στον τόπο όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα, στον τόπο που αγάπησα και έχω μέσα στην καρδιά μου. Την Ξάνθη όλων μας, προσδοκώντας την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Πολύ γρήγορα όμως διαπίστωσα ότι ο Δήμος μας έχει μείνει πίσω στο παρελθόν μην μπορώντας να ακολουθήσει τις αλλαγές που το σήμερα προστάζει. Έχει χάσει την αίγλη του, έχουν ξεθωριάσει τα χίλια χρώματά του και έχει απογοητεύσει τους πολίτες του, που έχουν πάψει πλέον να ελπίζουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Σήμερα, έχοντας αφουγκραστεί πλήρως τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για ένα καλύτερο αύριο με όχημα την εμπιστοσύνη σας και εργαλεία τις αξίες της Αυτοδιοίκησης. Να δουλέψω για να ανταποδώσω στην Ξάνθη μας όσα μου προσέφερε. Για να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια και να επανέλθει στην θέση που της αξίζει.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να σας ανακοινώσω επίσημα ότι στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 θα ηγούμαι ως υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης, ενός αδέσμευτου και πολυσυλλεκτικού ψηφοδελτίου άξιων συμπολιτών μας που διακατέχονται από άδολη αγάπη για τον τόπο μας και συμμερίζονται την αναγκαιότητα να κάνει αυτός το πολυπόθητο άλμα προς το μέλλον. Να αφήσει πίσω όσα τον κρατούν στο παρελθόν.

Τέλος, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα έχω τη χαρά να σας παρουσιάσω τους πολύτιμους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν αυτό το εγχείρημα καθώς και το προγραμματικό πλαίσιο που το συνοδεύει.

Μόνη δύναμη για να πολλαπλασιαστεί αυτό το μήνυμα είναι η δική σας στήριξη. Η δική σας συμμετοχή. Το δικό σας όραμα.

Σας καλώ όλους να δώσετε το παρόν και να αγκαλιάσετε αυτή τη νέα προσπάθεια, ζητώντας σας να αφοσιωθούμε όλοι μαζί με όρεξη, αποφασιστικότητα, ανιδιοτέλεια και πάνω απ΄όλα τιμιότητα σε αυτόν τον αγώνα, για εμάς και τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Στράτος Κοντός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης