Current track

Title

Artist

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ


Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξάνθης-Μητροπολίτης Ξάνθης: «Να τοποθετηθεί στην είσοδο της πόλης η προτομή του Δημόκριτου».

17/01/2023

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δημοτικού Συμβούλιο Ξάνθης παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων και αμέσως μετά η πρώτη Συνεδρίαση του 2023 η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη την Παρασκευή αλλά αναβλήθηκε λόγω του ότι δεν είχε εκλεχθεί ακόμα Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου μετά την ανεξαρτητοποίηση της Ειρήνης Χαριτωνίδου.

Το φλουρί απο τις Δημοτικές παρατάξεις έπεσε στην παράταξη «Δύναμη για το Αύριο» του Μανώλη Τσέπελη , στους Δημοτικούς Συμβούλους τυχερός ήταν ο Σάκης Χατζηαντωνίου ενώ από τους δημοσιογράφους το φλουρί έπεσε στον ιδιοκτήτη της xanthinews.gr Σταύρο Καρυπίδη.

 

Μετά το πέρας της βασιλόπιτας ο Μητροπολίτης Ξάνθης κ.κ Παντελεήμων πήρε τον λόγο και αφού ευχήθηκε σε όλους μια καλή χρονιά με Υγεία, ζήτησε απο την Δημοτική αρχή μια χάρη, αν είναι δυνατόν επειδή το σήμα της Ξάνθης είναι ο Δημόκριτος στην είσοδο της πόλης που έχει τοποθετηθεί μια χειρομβοβίδα η οποία δεν συμβολίζει κάτι να αντικατασταθεί με την προτομή του Δημόκριτου.

 

Ο Δήμαρχος Ξάνθης  ο οποίος ήταν παρών και άκουσε το αίτημα του υποσχέθηκε να το εξετάσει και να πράξει αναλόγως.