Current track

Title

Artist

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ.

17/01/2023

Την δική του τοποθέτηση θέλησε να κάνει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ Ιπποκράτης Καμαρίδης με αφορμή την ανώνυμη καταγγελία που έκανε εργαζόμενος προς την ΔΕΥΑΞ την οποία κοινοποίησε στον Δήμαρχο Ξάνθης και τον επικεφαλή της Δημοτικής παράταξης «Ξάνθης για όλους» Σάββα Μελισσόπουλο κατηγορώντας την ΔΕΥΑΞ και τον ίδιο τον πρόεδρο.

 «Είναι όλα Ψέμματα»

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Super88 radio και τον Γιάννη Κοκκαλίδη το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ καταρχήν αναφέρθηκε και είπε ότι η καταγγελία είναι απο γυναίκα εργαζόμενη και όχι άντρα εργαζόμενο. Επίσης διεύψευσε τα πάντα που υπάρχουν στην επιστολή και κάλεσε την καταγγέλουσα όποτε θέλει να εμφανίστει και να δούνε κατά πόσα αυτές οι κατηγορίες ευσταθούν.

 

«Θα είμαι εκ νέου Υποψήφιος με τον Μανώλη Τσέπελη.»

Τέλος και επειδή έχουμε μπεί σε χρονιά εκλογών ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΞ  τοποθετήθηκε και για τις Δημοτικές εκλογές που έρχονται σε λίγους μήνες ξεκαθαρίζοντας ότι θα είναι εκ νέου υποψήφιος με τον Δήμαρχο Ξάνθης Μανώλη Τσέπελη. Μάλιστα όπως είπε υπάρχουν μόνο δύο δρόμοι για τον Ιπποκράτη Καμαρίδη, είτε να στηρίξει εκ νέου τον Δήμαρχο Ξάνθης όπως έκανε στις προηγούμενες εκλογές είτε να πάει σπίτι του.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Γιάννης Κοκκαλίδης

Γιάννης Κοκκαλίδης

Περισσότερα