Current track

Title

Artist

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ


“Τρέχουν” εξελίξεις για να αγωνιστεί ο ΑΟΞ στη Γ’ Εθνική-Ενδιαφέρον για βοήθεια και απο παλαίμαχους

20/09/2022

Μετά και την επίσημη τοποθέτηση της ΠΑΕ Ξάνθη για την μη συμμετοχή του ΑΟΞ στην SL2 και ταυτόχρονα το ΤΕΛΟΣ της ακριτικής ομάδας απο τα επαγγελματικά σαλόνια ο πρόεδρος των Παλαιμάχων του ΑΟΞ  Μπάμπης Χατζημεστής φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης στο ραδιοφωνικό σταθμό Super88 radio και τον Γιάννη Κοκκαλίδη και μίλησε για την επόμενη ημέρα αλλά και τις κινήσεις που γίνονται για να αγωνιστεί ο ΑΟΞ στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

O μεγαλομέτοχος του Ορφέα Ξάνθης με επικεφαλή το πρώην πλέον μέλος της ΠΑΕ Ξάνθη Ανδρέα Γκλαβίνη έχουνε ξεκινήσει προσπάθειες έτσι ώστε ο ΑΟΞ να αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική κατηγορίας. Μάλιστα στο εγχείρημα αυτό μαζί είναι και ο Δήμος Ξάνθης με τον οποίο όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος των Παλαιμάχων έχουν γίνει συζητήσεις και είναι θετικοί απο την πλευρά τους να δώσουν λύσεις σε κάποια χρέη που υπάρχουν με τον ερασιτέχνη.

Σκοπός αυτής της προσπάθειας είναι η ομάδα και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με το ίδιο όνομα αλλά και με κάποιο τρόπο να μην κουβαλάει τα χρέη της διοίκησης Bill Papas στις επόμενες κατηγορίες εφόσον ανεβεί. Για αυτό το λόγο δικηγορικό γραφείο έχει αναλάβει να ψάξει νομοθεσίες και να βρει λύσεις για να μην “πέσει” ο ΑΟΞ σε ίδιες παγίδες όπως ομάδες που είχαν την ανάλογη πορεία.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον απο πολλούς ανθρώπους που είτε έπαιξαν με τα χρώματα της ομάδας είτε ήταν ενεργά μέλη, είτε αγαπάνε τον ΑΟΞ για να βοηθήσουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο σε αυτή την νέα προσπάθεια , κάποιοι εξ αυτών μάλιστα είχαν αγωνιστεί και με την φανέλα όπως ο Μαρτσέλο και ο Λουτσιάνο οι οποίοι όπως μας είπε ο κ. Χατζημεστής κατευθείαν τηλεφώνησαν και δήλωσαν παρών σε αυτή την νέα προσπάθεια.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπης Χατζημεστής: